Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Specjalny tłuszcz kokosowy do popcornu charakteryzuje się stałą konsystencją i jest ważnym składnikiem przy wytwarzaniu wysokiej jakości popcornu.
Skład: rafinowany olej kokosowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu: energia 3700kJ/900kcal, tłuszcze 100g w tym 92g nasyconych kwasów tłuszczowych, jednonienasycone kwasy tłuszczowe 7g, kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1g, węglowodany 0g, błonnik 0g, białko 0g, sól 0g.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze do max. + 20° C! Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zalecane proporcje: Dawka tłuszczu zależy od wielkości prażonego popcornu, ale na ogół stosunek dozowania wynosi: 1 część tłuszczu i 3 części kukurydzy. Jednakże dawkowanie może być regulowane przez każdego producenta zgodnie z własną recepturą.
Proporcje: | 1 porcja tłuszczu : 3 porcje kukurydzy |
Rodzaj: | kokosowy |
Kolor: | biały |
Smak: | - |
Aromat: | - |
Wymiary sz × gł. × wys.: | Ø120mmx120mm |
Opakowanie: | plastikowe wiaderko z uchwytem |
Wydajność: | ok. 3 kg kukurydzy |