Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Bardzo drobno zmielona sól do popcornu, bez aromatów. Sól została specjalnie opracowana, aby wydobyć i podkreślić smak popcornu. Zaleca się przygotowywać go w oleju kokosowym lub palmowym dla osiągnięcia oryginalności smaku.
Składniki: sól (NaCI 99,8%),substancja przeciwzbrylająca E535.
Zalecane proporcje: 4g soli do 170g kukurydzy
Wydajność: | 1 opakowanie soli na 7 kg kukurydzy |
Proporcje: | 30 g soli / 1 kg kukurydzy |
Wymiary sz. × wy.: | 12 x 20 cm |
Kolor: | biały |
Smak i aromat: | - |
Opakowanie: | worek papierowy/OPP z okienkiem |
Waga: | 250 g |
Minimalna zamówienia: | 1 sztuka |