Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Mieszanka proszkowa do przygotowania oryginalnego popcornu karmelowego (z karmelowo-cukrową skórką), stosowana wyłącznie w specjalnych karmelizatorach.
Przygotowanie: Do karmelizatora wlać 340ml wody, 1 torebkę (620g) proszku Caramel Corn Mix, 110 g tłuszczu kokosowego i podgrzać w maszynie do temperatury ok. 140°C, przy włączonym mieszaniu cyklicznym i przykryciu pokrywką. Po około 15-20 minutach, gdy karmelowa masa się utworzy, do karmelizatora wsyp popcorn i mieszaj przez około 1 minutę.
Skład: syrop glukozowy, cukier, słód jęczmienny, emulgator lecytynowy sojowy, winian potasu, aromat, barwniki.
Wartości odżywcze w 100 g produktu: energia 1715 kJ / 404 kcal; tłuszcze 4,8 g, w tym 0,7 g nasyconych kwasów tłuszczowych; węglowodany 90 g, w tym 59 g cukrkru; białko 0,6 g; sól 0 g.
Należy przechowywać w suchym miejscu.
Wyprodukowano w: UE (oryginalny produkt CORNiCO)
Wydajność: | 1 opakowanie na 20 l popcornu |
Proporcje: | 620g produktu + 340 ml wody + 110g tłuszczu |
Kolor: | jasnobrązowy |
Smak i aromat: | karamelowy |
Wymiary sz. x wys.: | 29 × 19 cm |
Opakowanie: | torebka 620 g |
Opakowanie kartonowe: | 20 torebek (15 kg) |
Min. zamówienie: | 1 torebka 620 g |