Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Urządzenie - maszyna do przygotowywania gorącej czekolady, bombardino lub innego gorącego napoju. Ręczna regulacja temperatury w zakresie 65 - 85°C. Zasada podgrzewania w formie gorącej kąpieli zapobiega przypalaniu na dnie. Ściany boczne wykonane z poliwęglanu. Ciągłe mieszanie zapewnia dobre wymieszanie czekolady. Producent posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem. Specjalny kranik spustowy z mechanizmem wypychającym resztę napoju z zaworu wylotowego.
Pojemność: | 5 L |
Napięcie/ Pobór mocy: | 1006 W / 230 V |
Wymiary sze.xgł.xwys.: | 41 × 28 × 46,5 cm |
Materiał: | stal niedzewna, plastik |
Kolor: | czarny |
Waga: | 7 kg |
Opakowanie: | 1 szt. (1 karton) |
Min. zamówienie: | 1 szt. |
Manual - EN, DE, NL, PL, FR, IT, RO, RU, GR