Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Name | Product sku | Availability | Price | |
---|---|---|---|---|
|
Cena: 1 szt | -_- | w magazynie | 52,50 zł |
|
Cena: karton 10 szt po rabacie | -_- | w magazynie | 495,00 zł |
Bombardino proszek do przygotowania ciepłego napoju bezalkoholowego „BOMBARDINO” (o smaku rumu i likieru jajecznego).
Ulubiony napój można przygotowac w urządzenie do podgrzewania czekolady - czekoladziarce.
Składniki: cukier, mleko pełne w proszku, zagęstniki (skrobia kukurydziana, modyfikowana skrobia ziemniaczana), aromat rumu i koniaku jajecznego, barwnik (kurkumina, beta-karoten), glukoza, sól, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka).
Wartość odżywcza na 100 g produktu: energia 1737kJ / 414 kcal, tłuszcz 7,6 g,w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4,9g, węglowodany 78g, w tym cukry 58g, białko 7,5g, sól 0,5 g.
Sposób przygotowania: zawartość torebki dodaj do 2 litrów zimnej wody, dobrzewymieszaj, wlej do do czekoladziarki. Włącz urządzenie i ustaw temperaturę na 75°C, po zagęszczeniu napoju zmniejsz temperaturę do 45°C. W tej temperaturze utrzymuj max. 8 godzin !!!
Wydajność: 2,3 - 2,5 L napoju Bombardino.
Przechowywanie: do + 25 ° C.
Wyprodukowano w UE (oryginał CORNiCO produkt)
Wydajność: | 2,3 - 2,5 L |
Przygotowanie: | 700g mieszanka + 2 L wody |
Smak: | słodka, ajerkoniak i rum |
Kolor: | żółta |
Opakowanie: | 1 x 700g |
Karton: | 10 x 700g |