Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Profesjonalny lejek o dużej pojemności 2 l to sprzęt niezbędny w każdej restauracji, piekarni, cukierni, hotelowej kuchni lub innych tego typu miejscach. Przeznaczony jest do dozowania różnego rodzaju polew, sosów, zup czy ciasta na naleśniki. Prosta obsługa i solidna konstrukcja sprawiają, że nasz produkt przez długi czas służył będzie swą funkcjonalnością, zapewniając ergonomię i efektywność pracy.
Model: | RCOF-2 |
Pojemność: | 2 L |
Wymiary DxSxW | 27,5 x 19,5 x 26,4 cm |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Średnice dysz: | 4mm, 5mm, 6mm |
Średnica wlewcza : | 194 mm |
Akcesoria: | podstawkę pod lejek, dysze – 3 szt. |
Waga: | 0,83kg |