Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Name | Product sku | Availability | Price | |
---|---|---|---|---|
|
Cena: 1 szt | -_- | w magazynie | 38,20 zł |
|
Cena: 10 szt po rabacie | -_- | w magazynie | 365,00 zł |
Glazura do przygotowywania słodkiego popcornu o smaku karmelowym.
Skład: cukier, cukier karmelizowany (syrop glukozowy, melasa), kawa rozpuszczalna (jęczmień, żyto, cykoria), aromat karmelowy, emulgator - lecytyna.
Wartości odżywcze na 100 g produktu: energia 1693kJ/403kcal, tłuszcz 0,5g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,1g, węglowodany 99g w tym cukry 97g, białko 1,2g, sól 0,1g
Sposób przygotowania: Najpierw wlej porcję tłuszczu do garnka przeznaczonego na popcorn. Poczekaj, aż tłuszcz się rozgrzeje i dodaj porcję kukurydzy (postępuj zgodnie z instrukcjami wyznaczonymi przez producenta, dostosowane do typu maszyny). Teraz powoli wrzuć część GLAZUR POP do garnka i wymieszaj.
Zalecane proporcje: Do porcji kukurydzy zaleca się 1/2 porcji GLAZUR POP (np. Na 100g kukurydzy popcornowej potrzeba 50g GLAZUR POP)
Należy przechowywać w suchym miejscu.
Wyprodukowano w: Czechy
Wydajność: | 1 opakowanie na 20 l popcornu |
Proporcje: | 1/2 dawki na porcje kukrydzy |
Kolor: | jasnobrązowy |
Smak i aromat: | karmelowy |
Wymiary sz. × gł. × wy.: | 19 × 6 × 29 cm |
Opakowanie: | 1000 g torebka |
Karton: | 20 ks (20 kg, z wysyłką 22 kg) |
Min. zamówienie: | 1 torebka 1000 g |