Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Ziarna kukurydzy o największej ekspansji na rynku europejskim. Pierwszej klasy kukurydza do popcornu, ziarna jednakowych wielkości i wysokiej jakości łupina. Produkt wolny od GMO.
Ten rodzaj kukurydzy należy do grupy "Mushroom". Uzyskany po procesie prażenia popcorn ma charakterysty kulisty kształt, przypominjacym kuleczkę pinpongową lub pieczarkę.
Dzięki temu ryzyko naruszenia formy popcornu jest niskie, a zatem jest doskonały do pakowania i wysyłki.
Ten rodzaj kukurydzy idealnie sprawdza się przy produkcji słodkiego popcornu (kukurydza karmelowa, kukurydza choco).
Ekspansja tej nowej hybrydy to 1: 26+, co oznacza, że należy ona do największej na rynku, w kategorii Mushroom - Champion-Ball.
Skład: ziarna kukurydzy - Zea mays 100% (z uprawy bez modyfikacji genetycznej). Odpowiednia do produkcji popcornu. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze + 20 ° C
Wartość odżywcza w 100g produktu: energia 1421 kJ / 337 kcal, tłuszcze 4,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g), węglowodany 59 g (w tym 0,6 g cukru), białko 9,3 g, sól <0,01 g.
Kraj pochodzenia: UE
Wydajność: | 1karton = 210 - 240l popcornu |
Ekspansja: | 1 : 26+ MWVT |
Kształt popcornu: | kulisty |
Wymiary sz. × gł. × wy.: | 32x22x18,5 |
Waga: | 10kg karton |
Wilgotność: | 12,5% - 14,5% |
Liczba ziaren na 10 g: | 40 - 50 |
Opakowanie: | 1worek foliowy w kartonie papierowym |