Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Płyta żeliwna ze specjalnym rowkiem osadzona w obudowie ze stali nierdzewnej o okrągłym kształcie. Płyta wyposażona jest w termostat ze wskaźnikiem zasilania i wyłącznikiem sieciowym. Niezawodna i profesjonalna maszyna, odpowiednia dla wymagających lokali gastronomicznych, restauracji, cukierni. Przed pierwszym użyciem należy wypalić płytę!!!
Instrukcje sezonowania, konserwacji i czyszczenia patelni - TUTAJ
Pojemność: | talerz Ø 40 cm |
Moc / napięcie: | 3 kW / 230 V |
Wymiary szer.xgł.xwys.: | 40 × 42 × 16 cm |
Materiał: | żeliwo, stal nierdzewna |
Ostrzeżenie: | płyte należy przepalić przed pierwszym razem |
Zakres temperatur: | +50°C do +300°C |
Waga: | 17 kg |
Opakowanie: | 1 szt. (1 karton) |
Min. zamówienie: | 1 szt. |
Manual - SK
Manual - FR, EN, DE, E