Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Kolorowy, bardzo gruby, wysokiej jakości cukier kryształowy - idealny do waty cukrowej. Grube kryształy, umieszczone w głowicy maszyny, stopniowo topią się na cienkie nitki waty. Duże kryształy są wychwytywane w szczelinach głowicy i w ten sposób redukują straty spowodowane na przykład przez drobny cukier kryształowy.
Skład: Cukier gruboziarnisty, barwniki: (cukier, cukier puder /cukier, skrobia kukurydziana/, barwniki: E129, naturalne i sztuczne aromaty). Barwnik E129 może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Wartości odżywcze na 100g: Wartość energetyczna 1696kJ / 399kcal, tłuszcze 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 100g, w tym cukry 100g, białko 0g, sól 0g.
Zalecane dozowanie waty cukrowej: bezpośrednio do głowicy maszyny, zgodnie z instrukcją obsługi maszyny. Wydajność: z 1kg cukru - 35 porcji ok. 28 g
Zalecane dawkowanie do przygotowania popcornu: 2 części kukurydzy i 1 część glazury.
Przechowywanie: w suchym magazynie do +20°C, chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Zalecane proporcje: | ok. 30g / porcja |
Kolor: | czerwony |
Smak i aromat: | CERRY |
Opakowanie: | plastikowe wiaderko z pokrywką |
Waga: | 1 kg |