Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Gruby i wysokiej jakości cukier kryształowy - idealny do produkcji waty cukrowej. Grube kryształy, umieszczone w głowicy maszyny, stopniowo topią się na cienkie nitki waty. Duże kryształy są wychwytywane w szczelinach głowicy i w ten sposób redukują straty spowodowane na przykład przez drobny cukier kryształowy.
Skład: 99,7% sacharozy (C12 H22 O11), bez dodatków
Wartość odżywcza na 100g: energia 1700kJ / 400 kcal, tłuszcze 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 100g, w tym cukry 100g, białka 0g, sól 0g.
Należy przechowywać w suchym miejscu do 30ºC.
Kryształ: | gruby |
Wydajność: | 35 porcji waty cukrowej ok. 28g z 1 kg |
Kolor: | biały |
Opakowanie: | karton papierowy, PE worek |
Rozmiar: | 330 × 220 × 185 mm karton |
Waga: | 12 kg |
Min. zamówienie: | 1 × 12 kg |