Sprawdź naszą aktualną ofertę żelek i zizaków, zobacz tutaj!
Profesjonalna
porada
Mieszanka proszku smakowego do produkcji słodkiego popcornu o smaku kiwi.
Skład: cukier kryształ o drobnej granulacji, aromat kiwi, barwnik E102, E133, cukier, siarczan sodu, skrobia pszenna.
Sposób przygotowania: Najpierw wlej porcję tłuszczu do garnka przeznaczonego na popcorn. Poczekaj, aż tłuszcz się rozgrzeje i dodaj porcję kukurydzy (postępuj zgodnie z instrukcjami wyznaczonymi przez producenta, dostosowane do typu maszyny). Teraz powoli wrzuć mieszankę GLAZUR POP do garnka i wymieszaj.
Zalecane proporcje: Do porcji kukurydzy zaleca się 1/2 porcji GLAZUR POP (np. Na 100g kukurydzy popcornowej potrzeba 50g mieszkanki GLAZUR POP)
Przechowywać w suchym miejscu.
Proporcje: | 50 g produktu na 100 g kukurydzy |
Kolor: | zielony |
Smak i aromat: | kiwi |
Opakowanie: | plastikowe wiaderko z przykrywką |
Waga: | 3 kg / 10 kg |